. Портфолиото от фирми на Петър включва няколко дружества в сферата

...
. Портфолиото от фирми на Петър включва няколко дружества в сферата
Коментари Харесай

Ето кой е издирваният от САЩ пловдивски бизнесмен

. Портфолиото от компании на Петър включва няколко сдружения в областта на финансовото консултиране.

Вчера Пловдивският апелативен съд взе мярка за неотклонение " домакински арест “ по отношение на Михайлов, който е търсен от Съединени американски щати по 6 обвинявания. Мъжът апелира пред Апелативен съд – Пловдив избраната му от Окръжен съд – Пловдив мярка за неотклонение " задържане под стража “ с искане за по-лека. 

Прокуратурата изиска да бъде доказана мярката за неотклонение " краткотрайно задържане под стража “ за период до 60 дни по отношение на Михайлов за обезпечаване присъединяване на лицето в произвеждане по екстрадиция по Закона за екстрадицията и европейската заповед за арест. 

От показаните от американското министерство на правораздаването документи е видно, че българинът се търси от съд в Ню Йорк, Съединени американски щати по отношение на осъществяването на шест закононарушения, за които е повдигнато обвиняване против желаното лице от страна на американските управляващи, които съставляват престъпения и по смисъла на българското законодателство. 

Това са закононарушения срещу финансовата, данъчната и осигурителната система, пране на пари (по чл.260в, чл.253 от НК) и присъединяване в проведена незаконна група (чл.321, ал.2 от НК) и за които и в българското законодателство се планува наказване отнемане от независимост в размер над една година. Деянията са осъществени през интервала 2013-2019 година

Апелативните магистрати взеха решение, че анулират определението на окръжния съд като считат, че с оглед влошеното здравословно положение на обвинения, фамилното му състояние, трудовата ангажираност и чистото правосъдно минало, условията на закона могат да бъдат спазени и с по-леката мярка за неотклонение " домакински арест “. Определението на Апелативния съд е дефинитивно.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР